Alcudia nyaralás

Alcudia nyaralás

A Mallorca északi partján fekvő Alcudia egy népszerű úti cél, amely történelmi helyszíneiről, gyönyörű strandjairól és családbarát légköréről ismert.

olvasson tovább

Pattanások felnőttkorban?

acne

Az izgalmakkal teli tinédzserkor és a felnőtté válás időszakában sokunk szenvedett pattanásos bőrtől. Kinek a hátán, kinek a mellkasán, a kevésbé szerencséseknek az arcán jelentek meg a zavaró piros, duzzadt foltok. A húszas éveink elejére fokozatosan elmúltak az otthoni, vagy szakszerű kozmetikus által végzet kezelések hatására.

olvasson tovább

A vegán krémek királya, az avokádó

avocado

Az avokádó egy olyan termés, amely gyümölcs, zöldség és gyógynövény is egyben. Jó hatással van a szív- és érrendszeri problémákra, és magas B-, C-, E- és A-vitamintartalmának köszönhetően kiváló antioxidáns. Magas olajtartalma miatt jó bőrápoló szer, jó hatással van az ekcémás megbetegedésékre is.

olvasson tovább

Hálószoba berendezése

hálószoba berendezése

A hálószoba kialakításánál elsősorban, mindenkinek a saját ízlését kell, hogy figyelembe vegye, de ezek mellett, alkalmazhatunk olyan praktikákat is, melyekre magunktól nem gondoltunk volna.

olvasson tovább

Horkolás veszélyei

horkolás

A horkolás a legtöbb ember szerint csupán kellemetlenség, főként a házastársak, szobatársak számára, ám még ma is nagyon kevesen tudják, hogy a horkolás veszélyekkel járó alvászavar lehet.

olvasson tovább

Kréta strandok: Falasarna beach

Falasarna

Görögország a legcsodálatosabb országok között az egyik a mediterrán éghajlatú  térségben. Több ezer km hosszan található  tengerpartja és felsorolni lehetetlen a látnivalója mely ide csalogatja a nyaralni, pihenni vágyó turistákat.

olvasson tovább