Hálószoba berendezése

hálószoba berendezése

A hálószoba kialakításánál elsősorban, mindenkinek a saját ízlését kell, hogy figyelembe vegye, de ezek mellett, alkalmazhatunk olyan praktikákat is, melyekre magunktól nem gondoltunk volna.

olvasson tovább

Pattanások felnőttkorban?

acne

Az izgalmakkal teli tinédzserkor és a felnőtté válás időszakában sokunk szenvedett pattanásos bőrtől. Kinek a hátán, kinek a mellkasán, a kevésbé szerencséseknek az arcán jelentek meg a zavaró piros, duzzadt foltok. A húszas éveink elejére fokozatosan elmúltak az otthoni, vagy szakszerű kozmetikus által végzet kezelések hatására.

olvasson tovább

Horkolás veszélyei

horkolás

A horkolás a legtöbb ember szerint csupán kellemetlenség, főként a házastársak, szobatársak számára, ám még ma is nagyon kevesen tudják, hogy a horkolás veszélyekkel járó alvászavar lehet.

olvasson tovább

Kréta strandok: Falasarna beach

Falasarna

Görögország a legcsodálatosabb országok között az egyik a mediterrán éghajlatú  térségben. Több ezer km hosszan található  tengerpartja és felsorolni lehetetlen a látnivalója mely ide csalogatja a nyaralni, pihenni vágyó turistákat.

olvasson tovább

Szentpétervár látnivalók

Szentpétervár látnivalók

Szentpétervár, régi nevén Leningrád a „Fehér Éjszakák”, s egyben Oroszország legszebb, leghangulatosabb és „legeurópaibb” városa. Észak Velencéjének is nevezik, mivel területének kb. 10%-át víz borítja.

olvasson tovább

Lakásfelújítás: megfelelő színű festékek kiválasztása

lakasfestés

A lakásunk színeinek kialakításakor a helyiség funkcióját kell, hogy figyelem előtt tartsuk. Az előszoba és a belépő célja, hogy megfelelő átmenetet keltsen a külső tér és az otthonunk között. Fontos, hogy a szín hívogató és barátságos legyen, hiszen tudjuk, az első benyomás rendkívül lényeges.

olvasson tovább