AlertPAY

Ezen az oldalon végigvezetjük egy videós prezentáción keresztül az AlertPAY regisztráció menetét lépésről lépésre. Regisztrálás előtt érdemes átolvasni az AlertPAY leírás-ok részt és az AlertPAY számla cikkeket (ha esetleg még nem történt volna meg). Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása.

 

 

Az alábbi AlertPAY regisztráció lehetőségek közül választhatunk:

  • Personal Account - Magánszemély Számla
    • Personal Starter Account - Magánszemély Kezdő Számla
    • Personal Pro Account - Magánszemély Haladó Számla
  • Business Account - Üzleti Számla
    • Business Account - Üzleti Számla
    • Payment Account - Fizetési Számla

Bennünket főleg a Personal Account érdekel és abból is a Personal Pro. Ennek az egyik oka, hogy később nem kell majd vesződnünk a nagyobb csomagra való átváltással, ha  a pénzforgalomunk eléri a kezdő csomag korlátait (feltéve ha kezdő számlával történt az AlertPay regisztráció), valamint  ha  hitelkártyánkat is gyakrabban szeretnénk használni kedvezőbb feltételekkel. Az alább felsorolt összes csomagnál az említett pénzösszegek csak az ApertPAY belső számlán belüli tranzakciókra vonatkoznak! A saját bankszámlánkról az AlerPAY-re indított és arról fogadott tranzakciókra külön díjszabás van, továbbá a valutaátváltást is figyelembe kell venni!

Néhány fontos általános tanács és megjegyzés AlertPAY regisztráció előtt! Lehetőleg ne hazai e-mail címmel regisztráljunk (pl. freemail, citromail stb.), mert egyrészt fennállhat a spam levél veszély (vagyis a PayPal-tól érkező levelek kéretlenként minősülhetnek, így elveszhetnek és fordítva), másrészt ha véletlen hosszú ideig nem lépünk be levelezésünkbe, akkor megszüntetetik a fiókunkat. Márpedig a tranzakciós értesítők a regisztrált címünkre jönnek. Inkább hozzunk létre nemzetközit (pl gmail, yahoo stb.). Sokan azt ajánlják ne ingyenes levelező szolgáltatót használjunk, hanem pl. az internetszolgáltatónktól kapott email címet. Na de mi van ha szolgáltatót váltunk? A yahoo mail-el kapcsolatban lehetett hallani pár negatív sztorit, miszerint sokak felhasználónevét és jelszavát megtudták un. phising technikával (vagyis olyan levelet küldenek “rossz emberek”, ami hivatalosnak tűnik és ál adat megerősítést kérnek benne, visszaküldve ezeket az információkat teljesen átveszik az uralmat a levelezésünk felett…rossz is belegondolni, egy rémálom lehet a károsultnak). Ügyeljünk jelszavunk bonyolultságára és változatosságára is!

ALERTPAY PERSONAL PRO ACCOUNT (Haladó Számla Magánszemélyeknek):

Ezt a csomagot azok nyissák, akik már kicsit nagyobb összegekben mozognak az interneten. Aktívan adnak/vesznek és hitelkártyájukat is használhatják pénzfogadásra (főleg PTC-s célokra). Ahogy azt majd a kezdő számla leírásánál látni fogjuk, ennél a csomagnál már nincsenek pénzbeli korlátozások (nincs a havi $400 és évi $2000 limit), de ennek természetesen meg is van böjtje: pénzfogadásnál az AlertPAY levonja tőlünk a kapott összeg 2,5%-át + $0,25 dollárt (~65 Ft) tranzakciónként. Ha belegondolunk annyira nem is vészes: mondjuk ha 10000 Ft-ot küldenek (fogadunk), akkor abból 10000Ft -- (250Ft + ~65Ft) = 9685Ft-ot kapunk meg (ugye a dollár aktuális árfolyamától is függően). Ha hitelkártyánkra jön a pénz annak díja akkor 5% + $0,25 (~65Ft), előnye, hogy szinte rögtön a kártyánkra kerül a pénz. A pénzküldés természetesen ingyenes az AlertPAY számlán belül.

Az AlertPay regisztráció pár perc alatt teljesíthető, melyről egy lépésről-lépésre videó is készült, pillanatmegállítással és tekerési lehetőséggel (figyelem a regisztráláskor beírt adatok nem valósak, csak prezentációs céllal lettek kitalálva!)ALERTPAY PERSONAL STARTER ACCOUNT (Kezdő Számla Magánszemélyeknek):

Ez a csomag tökéletes azok számára, akik biztonságosan szeretnének főleg online vásárolni és pénzt küldeni/fogadni kis összegekig, mindezt ingyen. Az ingyenesség az AlertPAY számlán belüli belső pénzmozgásra értendő!

Két fontos korlátozás viszont van a kezdő csomagban: miszerint a havi fogadott pénz összeg nem érheti el a $400 és összességében a felhalmozható éves limit maximum $2000 lehet. Ezeket a megszorításokat csak akkor törlik el, ha a Pro csomagra váltunk. Természetesen ekkor a feltételek is megváltoznak. A másik korlátozás pedig, hogy nem tudunk fogadni pénzt hitelkártyával (Credit Card). Megjegyzés: az AlertPAY hozzáteszi azt is, hogy habár a pénz fogadás ingyenes, előfordulhat, hogy bizonyos cégek felszámolnak mégis díjat (3,9% + 155,25 Ft)


Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok
Webgalamb Hírlevélküldő és E-Mail Marketing Szoftver


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb