Robert Kiyosaki MLM üzleti titka

Robert Kiyosaki a közismert "Gazdag papa, szegény papa" könyvsorozat szerzője, nemzetközileg igen népszerű előadó és oktató a jövedelemszerzés különféle módjait illetően.


Nos, Kiyosakival kapcsolatban érdemes tudnunk, biztosak lehetünk benne, hogy tényleg tudja, miről beszél. Van egy könyve, amiben határozottan állást foglal az MLM népszerűsítése mellett, és kifejezetten ezzel a tevékenységgel barátkozni szándékozóknak ad benne tanácsokat. (A könyv címe: Gazdag papa - Üzleti iskola a Network Marketing üzlet további nyolc értéke - a pénzkereseti lehetőségen felül)

Akkor most nézzük meg, hogy Robert Kiyosaki mit tart az MLM 1. számú értékének?

Egyáltalán nem a pénzt.

Természetesen az MLM-ben már eddig is rengeteg pénzt kerestek maguknak a hálózatépítők és csinos kis összegekre van mód bene szert tenni. Ennek ellenére Robert Kiyosaki elsősorban nem a pénzkeresés miatt ajánlja az MLM-et az érdeklődőknek.

Még csak a termékeket sem.

A leghíresebb MLM vállalatok kiváló termékek és szolgáltatások egyre szélesebb skáláját kínálják világszerte, melyek között olyanok találhatók, mint a:

    *
      tisztítószerek
    *
      telekommunikációs szolgáltatások,
    *
      internetes tárhelyek, domén nevek, egyéb eszközök és szolgáltatások,
    *
      táplálékkiegészítők,
    *
      egészségápolási cikkek,
    *
      jogi szolgáltatások,
    *
      oktató játékok,
    *
      testápolási és kozmetikai cikkek,
    *
      pénzügyi szolgáltatások
    *
      fogápolási termékek
    *
      kedvenc háziállatok eledelei.

És Kiyosaki elismeri a mindezekhez kapcsolódó kiváló minőségű vevőszolgálati tevékenység értékét is. Ennek ellenére nem ezek képezik azt a tényezőt, ami miatt Kiyosaki az emberek figyelmét első sorban az MLM-re szeretné felhívni.

Akkor mire alapozza az ajánlatát, ha nem a termékekre vagy a jutalékrendszerre? - merül fel a kérdés.

Az életmegváltoztató vállalkozói ismeretekre!

Az MLM egy valóban ideális iskola mindazok számára, akik eddigi életükben alkalmazottként vagy vállalkozóként szerezték meg a jövedelmüket. És bizonyára a többségünk ebben a helyzetben van, nem de?

Miben rejlik Kiyosaki meglátása?

Szerinte az MLM-ben elsősorban a te felépítésed áll a középpontban, azáltal, hogy - kellően felkészült és tapasztalt szponzorvonal esetében - megfelelő képzésben és támogatásban részesülhetsz a személyiséged és szakmai jártasságod fejlesztéséhez.
Ez képezi azt a bizonyos legfontosabb üzleti titkot!

Tényleg azt érti ez alatt Kiyosaki, hogy a pénzügyi gondolkodásmódodat kell alapjaiban megváltoztatni, és egészen másként lenne érdemes gondolkodnod, és más személyiséggé kellene válnod?

Pontosan erről van szó!


Kiyosaki a személyes és szakmai fejlődéséért, valamint a sikereiért Gazdag papájának ad hálát. Aki mentoraként az életről, a gazdasági vállalkozásról, a sikerről árult el neki titkokat, és a jövedelemszerzésről megismertette vele azokat a módszereket, amelyekkel a gazdagok tesznek szert a jövedelmeikre.

Te is rendelkezel ilyen mentorokkal az életedben?

Neked is van jelenleg egy olyan tanácsadód, aki rendszeresen megosztja veled a tudását, tapasztalatait és bölcsességét?

Kiyosaki az MLM-et legfőképp a vállalkozói ismeretek és tapasztalatok terén rendelkezésre álló bőséges tanácsadási lehetőségek miatt javasolja az érdeklődők számára. Az a véleménye, hogy "A mentoraid igen fontos szerepet töltenek be az életedben,
ezért érdemes bölcsen megválasztani őket."


Számos MLM mentor közül válogathatsz, akik nemzetközi hírnévvel rendelkeznek, és a listájukat ezen az oldalon találhatod: http://onlinemlm.lapozz.hu

Közülük néhányan itthon is tartottak már képzéseket.

Akik angol nyelvtudással rendelkeznek közvetlenül a hírleveleik olvasásával, illetve tréning anyagaik megvásárlásával jelentős előnyre tehernek szert azokkal szemben, akik csak a már lefordított anyagok olvasásával kénytelenek beérni.

Kiyosaki is arról tesz említést a könyvében, hogy a karrierje kezdetén ő is rengeteg remek oktató által tartott előadás hangfelvételét hallgatta meg, illetve könyveiket olvasta el. Kortársai ezalatt a legdivatosabb pop énekesek felvételeit hallgatták.

Ő inkább a mentorai tanácsait szívlelte meg és kezdte el alkalmazni a gyakorlatban. Ennek köszönhetően tart most ott az életében, ahol most van.

Ha komoly sikerre vágysz az MLM-ben, akkor legjobban teszed, ha naponta rendszeresen legalább 15 - 20 percet a kedvenc mentoraid könyveinek olvasásával, és az előadásaik felvételeinek hallgatásával töltesz el.


Ajánlom, hogy a sort Robert Kiyosakinak ezzel a könyvével kezdjed: Gazdag papa - Üzleti iskola
Robert Kiyosaki : Tökéletes üzleti model
 

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb