Közösségi előnyök


Új kiemelkedő előnyöket ismerhetsz meg egy közösségi portállal.
Tudj meg mindent!

A hamarosan induló hűségprogram keretében a felhasználók kiemelkedő jutalmakban részesülnek. A gépezet beindult, az aktivitást mérik! Légy aktív tagja ennek a vidám, energiákkal teli, pozitív és vagány közösségnek! Hívd meg családtagjaid, barátaid, ismerőseid, építsd fel a saját hálózatod. Az oldal köré épült egy webpláza, és már közel  5000 márkás , prémium minőségű  termék vásárolható meg- APPLE, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Casio, Lego, Samsunng,  stb.
A pláza termékei
Szépségápolási termékek, ékszerek , játékok,  elektronikai cikkek, ruhák- rengeteg mindenből lehet már válogatni.
Használd úgy akár a Facebook-ot, vagy az iwiw-et, és gyűjtsd ide a barátaidat, ismerőseidet.
Itt tudsz csatlakozni:
http://www.sitetalk.com
Minél több embert hívsz meg, annál hamarabb tiéd lehet amit kiszemeltél.
Minél nagyobb az aktív felhasználókból álló csapatod, annál több kedvezményben részesülsz a virtuális plázában. A tagoknak nem szükséges vásárolni, a kedvezmények azért illetnek meg, ha mindenki aktívan, rendszeresen használja az oldalt.
Sőt, az aktív hálózatodból amint a cég parterévé válsz, nagyon komoly pénzeket kereshetsz!
Mit is jelent, hogy aktív tagja vagy ennek a közösségnek? Az első és legfontosabb: a profiloldalad legyen legalább 60 %- ban kitöltve és profilképet is tölts fel magadról. Ha a százalékos érték ennél kisebb, a tag nem számíthat “aktívnak”, függetlenül attól, hogy mennyit használja az oldalt. Tölts fel képeket a galériákba, lájkold a többiek képeit, hozzászólásait, oszd meg gondolataid, kedvenc videóid, vagy bármit, amit magadról fontosnak tartasz a barátaid és az ismerőseid számára megmutatni.  Aztán heti legalább 4-5 alkalommal jelentkezz be, szólj hozzá a közösséghez, frissítsd az adataid és az alkalmazásaid az oldalon.
Az általad hívott tagokat úgy tudod meghívni, hogy elküldöd nekik ezt:
http://www.sitetalk.com/ide a regisztrációkor megadott felhasználónevedet írd
pl: http://www.sitetalk.com/gipszjakab
Ha furdal már a kíváncsiság Regisztrálj.

 

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb