Korunk legnagyobb üzleti lehetősége

Nagy ritkán, talán összesen kétszer háromszor életed során találkozhatsz egy lehetőséggel, ami jelentősen megváltoztathatja az életed.
Ezek a lehetőségek általában szoros kapcsolatban vannak valamilyen alapvető, saját életünket is érintő technológiai, politikai, társadalmi vagy gazdasági változással. Például, hogy konkretizáljuk a dolgot, volt idő, amikor senkinek sem volt mikrohullámú sütője, manapság pedig gyakorlatilag mindenkinek van, teljesen általános eszközzé vált. Ha negyven éves vagy, emlékezhetsz arra, mikor még nem volt mobiltelefonod, azonban ha ennél fiatalabb vagy, a mobiltelefon és az állandó elérhetőség mindig is rendelkezésedre állt. A számítógépek hasonló módon paradigmaváltó eszközök. Az Internet pedig még inkább.

Meggazdagodtál a mikrohullámú sütőkből, a mobiltelefonokból, a számítógépekből vagy az Internetből?

Ha nem, akkor pontosan tudod, mire akarunk itt kilyukadni. Ha igen, akkor pedig annál inkább érted.

Korunkban az első számú üzleti lehetőség nem a web, hanem a web 2.0.
 
A web 2.0 és a közösségi oldalak
A Microsoft szerint fontos vízválasztón vagyunk túl: most először az emberek több időt töltenek online, mint a tévé előtt. A fiatalabb generáció számára ez magától értetődő, az idősebbek számára pedig nehezen felfogható dolog. A webes üzletmodellben végbement alapvető változás a következő: eleinte egy használható kommunikációs platformot jelentő hálózat létrehozása volt a cél; a következő lépés a forgalom irányítása (SEO – Search Engine Optimisation / Keresőmotor Optimalizálás) és a tekintetek weblapra irányítása volt; manapság azonban a trend arról szól, hogy az emberek kapcsolatot teremtenek egymással a weben, és közben nagyrészt ők hozzák létre a tartalmakat is. A tudósok és az elemzők a közösségi oldalaknak elképzelhetetlen mértékű változtatási erőt tulajdonítanak, tegyük hozzá: teljes joggal.
Forrás, és további részletek: www.unaico.com -on a LEHETŐSÉG menüpontnál.

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb