Internetes pénzkeresés weblappal

Az "Internetes pénzkeresés" egy nagyon tág fogalom.

Ha az "Internetes pénzkeresés", "Pénzkeresés az Interneten", "Pénzkeresés", vagy esetleg a "Pénz a neten" szavak Google keresőbe való beírásával keveredtél erre a Weboldalra, akkor minden bizonnyal, Neked még elképzelésed sincs arról, hogyan, merre indulj el.

Ezen fogunk most valamelyest a segítségedre lenni.

Internetes pénzkeresés weblappal


Amerikában és Nyugat-Európában egyre többen használják a honlapjukat jövedelemszerzésre. Hogy hogyan?
Az egyik megközelítés szerint, ha van saját weblapod, két módja van az internetes pénzkeresésnek:

 

      Saját terméket, szolgáltatást árulsz a honlapoddal, vagy


      Egy adott témára specializálódó honlapot / portált működtetsz, és az ehhez kapcsolódó bevételekből teszel szert jövedelemre. Legkönnyebben a partner programokkal (angolul affiliate / associate programok) és hirdetésekkel juthatsz leginkább passzív bevételekhez. Először is döntsd el, hogy mi az, amihez értesz, ami érdekel. A lényeg, hogy olyan témát találj, ami lázba hoz. A honlapodnak sugároznia kell a szenvedélyes érdeklődést, mert ha csak ímmel-ámmal írott anyagok kerülnek fel a honlapodra, azt megérzik az olvasók.

Általánosságban, az Internetes pénzkeresés menete weblappal:      Találd meg azt a témát, amiről honlapot fogsz indítani. A legjobb olyat választani, ami érdekel, amiről szívesen írnál cikkeket, tanulmányokat, saját tapasztalatokat. Ez lehet hobbi oldal is. Ha saját terméket / szolgáltatást fogsz árulni, akkor a téma adja magát.
 

      Keress egy megfelelő tárhely-szolgáltatót. Kezdetben ugyan megfelelnek az ingyenes tárhely-szolgáltatók is, de ha komoly eredményeket akarsz elérni, akkor minél hamarabb túl kell lépned rajtuk. Ha nem sajnálsz egy kis pénzt és igazán profit akarsz, barátságos áron, teljes körű kiszolgálással, akkor én az Uniondomaint ajánlom. (Saját domaint regisztrálhatsz, reklámmentes tárhelyen, honlapszerkesztő segít a honlapod elkészítésében, és nem utolsó sorban a rendszer ajánlásával még pénzt is kereshetsz!) Ezek után készítsd el a honlapodat.


      Válaszd ki azokat a bevételeket biztosító partner programokat, melyeket anyagilag ígéretesnek és a honlapod témájához illeszkedőnek találsz. Helyezd el az oldalaidon az affiliate linkeket, bannereket és egyéb promóciós anyagokat. Add bérbe reklámfelületeidet közvetett hirdetési rendszereken keresztül (erre az egyik legjobb megoldás lehet a Google AdSense), vagy toborozz magad hirdetőket. A saját termékeid / szolgáltatásaid értékesítésére indíthatsz egy online web-áruházat, ha szükséges.
   

      Népszerűsítsd a honlapodat. Már a honlap készítésekor úgy alakítsd ki az oldalakat, hogy a keresőkre legyenek optimalizálva. Ezek után regisztráld az oldaladat annyi keresőbe, katalógusba, linkgyűjteménybe, toplistába, amennyibe csak tudod. Gyűjtsd a honlapodra hivatkozó külső linkeket, cserélj linket más honlap-tulajdonosokkal, vegyél részt bannercsere rendszerekben, illetve alkalmazz egyéb linkstratégiai módszereket. Ha van egy kis pénzed, amit nem sajnálsz reklámra költeni, akkor használd online hirdetési kampányra (legjobb a Google AdWords).
 

      Folyamatosan frissítsd és fejleszd a honlapodat. Ne feledd, nem elég látogatókat találnod az oldaladra, meg is kell őket tartani. Egy folyamatosan karbantartott, informatív oldalra pedig szívesen térnek vissza az emberek.
 

      Fejleszd üzleti készségedet, ismereteidet. Képezd magad, olvass szakkönyveket, iratkozz fel hírlevelekre, böngészd az Interneten. Tanulj a hibáidból, tanulj mások hibáiból, kísérletezz, hogy kitapasztald, mi működik és mi nem. Nézd meg, a nagyok hogyan csinálják, nézd meg mások hogyan csinálják. Tanulj, tanulj, tanulj!
 

      Segíts másoknak! Ezzel építheted online kapcsolatrendszeredet, megkönnyítheted a kezdő Internetes pénzkeresők dolgát is, és a saját frissen szerzett  tapasztalataidat is fejlesztheted, karbantarthatod, megvitathatod másokkal.

 

Internetes pénzkeresés partnerprogramokkal


A partnerprogramok (affiliate programok, viszonteladói programok) lehetőséget biztosítanak, hogy mindenféle befektetés és termék nélkül pénzt keressünk az Interneten. A termék tulajdonosa megosztja velünk bevételeit, amennyiben rajtunk keresztül érkezik hozzá a rendelés. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell megrendeléseket kezelnünk, nem kell biztosítanunk az ügyfélszolgálatot és nincsenek költségek.

A másik dolog, amire használni érdemes, a profit maximalizálása. A világpiacon rengeteg olyan kiegészítő-terméket találsz, amit a sajátod mellett el tudsz adni és megtöbbszörözheted bevételeidet. Nézd csak a legnagyobb „gurukat”. Tucatnyi terméket ajánlanak a listájukon. Nem tudnának annyi jó minőségű terméket gyártani, mint amennyit a piac felvenni képes. Ezért nem törekednek állandóan saját termék fejlesztésére, ha egyszer a bevételek akár 30-50% -át is megkapják viszonteladói jutalékként.
A partnerprogramok technikai kivitelezése is roppant egyszerű.

Ha jelentkezel egy cég partnerprogramjára, általában egy belső felületre kapsz hozzáférést, ahol megtekintheted az aktuális jutalékodat, az eladási statisztikát és lekérheted az előre elkészített bannereket, reklámokat és esetleg minisite-okat. Valószínűleg rendelkezni fogsz egy egyedi azonosítóval ellátott partnerlinkkel, ami nagyjából így néz ki:

http://www.partnerprogram.com/?ref=azonositod

Amint erre a linkre látogatókat küldesz, sütik (cookie) és IP cím alapján regisztrálódik, hogy tőled érkezett. Amennyiben a látogatóból vásárló lesz, a viszonteladói rendszer jutalékot ír neked jóvá.
A viszonteladói terméket ugyanúgy kell kezelned, mintha a saját terméked lenne. Elő kell készítened az eladást és a termék köré üzletet építeni. A termék megbukhat, vagy a piac megváltozhat, de a Te üzleted még akkor is állni fog!


 

Internetes pénzkeresés a Google AdSense hirdetői programmal


A Google AdSense Web-oldalad tartalmához kapcsolódó hirdetéseket jelenít meg oldalaidon, Te pedig minden alkalommal pénzt keresel, amikor egy látogató a hirdetésekre kattint.

   

      Te döntöd el, (oldalanként ugyan maximálva van) hogy egy-egy oldaladon mennyi hirdetés futhat.
   

      Te döntöd el, milyen jellegű (szöveges, képi, linkegyüttesek) hirdetések futhatnak az oldalaidon.
   

      Te döntöd el, hogyan nézzenek ki a hirdetési felületek (szín, forma, alakzat, betűtípus, stb.).

A Google, kiterjedt AdWords hirdetői adatbázisának köszönhetően szinte minden üzleti kategóriához és szinte minden fajta tartalomhoz rendelkezik megfelelő hirdetésekkel, bármilyen szűk szakterületről legyen is szó. A Google technológiája a legrelevánsabb és a legjobb eredményt biztosító AdWords hirdetéseket juttatja el weboldalaidra. Mivel a hirdetéseket a Google szolgáltatja, Neked nem kell foglalkoznod a hirdetőkkel való kapcsolattartással sem. A Google minden hirdetését a Google csapata ellenőrzi és jóváhagyja, ezáltal biztosítva azt, hogy weboldalaidon nem megfelelő hirdetések ne jelenhessenek meg.

Hogyan kereshetsz pénzt a Google AdSense ingyenes programjával?Minden alkalommal, amikor valaki a Web-oldaladon megjelenő valamelyik AdSense hirdetésre kattint, fiókodon belül jóváírják a bevételedet.
Mennyi pénzt kereshetsz?

Az, hogy mennyi pénzt kereshetsz, több tényezőtől is függ, egyebek között attól, hogy egy hirdető mennyit ajánl a weboldaladon való megjelenésért. A hirdető által fizetett összegnek egy részét kapod meg Te. A legegyszerűbb módja annak, hogy kiderítsd, mennyit fogsz keresni az, ha jelentkezel a programra és elkezded a hirdetések megjelenítését weboldalaidon, hiszen ez nem kerül semmibe sem Neked.
 

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb