Hitel Ajánlatok

 

Kiemelt Hitel ajánlatok


Lízingrefinanszírozási hitel

A BG Hitel&Lízing változatos ingatlanfinanszírozási lehetőségeket kínál, lízingtermékei figyelemreméltóak, igen népszerűek.
A piacon újdonságnak számító BG Twist lízingrefinanszírozási hitel lényege hogy az ügyfelek előtörlesztési vagy újabb folyósítási díj nélkül válthatnak hitelre, miután a hitelhez szükséges 30-40 százalékos önerőt törlesztették.
BG Twist lízingrefinanszírozási hitel igényelhető jövedelem alapú adósminősítéssel, vagy fedezet alapú adósminősítéssel. A hitel összege megegyezik a kiváltott lízingszerződés fennálló tőketartozásának összegével (minimum 2 M Ft de akár a 40 M Ft-ot is elérheti, ezen összeg felett egyedi kondíciók mellett történik a hitelezés). Devizaneme: Forint, Euro, Svájci frank lehet, futamideje pedig 5-25 év.Diákhitel

A Diákhitel-konstrukció felsőfokú oktatásban résztvevő hallgatók számára biztosít hitellehetőséget, célja a megélhetési és tanulási körülmények javítása.
A Diákhitel tanulmányi félévenként 5 hónapra kerül folyósításra. Lehetõség van a félévre (5 hónapra) esõ teljes hitel elõre, egy összegben történõ igénylésére is. A felvehetõ összegek nagysága változó, évente kétszer - a tanulmányi félévek megkezdése elõtt 7 nappal - a Diákhitel Központ Rt. közzé teszi két országos napilapban, a Magyar Nemzetben és a Népszabadságban, valamint intézkedik az oktatási intézményekben, hirdetményként történõ kifüggesztésérõl is. A felvehetõ hitel maximális havi összege a 2005/2006-os tanévben 30 000 Ft volt. A Diákhitel kamatozása szintén változ
ó, jelenleg érvényben lévõ kamat mértéke: 10,22 %. A kölcsöntörlesztés összege a törlesztés megkezdésének évében, illetve az azt követõ évben az abban az évben érvényes havi minimálbér 6%-a, ezt az összeget kell havonta utaltatni a Diákhitel Központ Rt.-nek. A törlesztés megkezdését követõ második évtõl mindig csak a két évvel korábbi (nagy valószínûséggel alacsonyabb) jövedelem havi átlaga 6%-ának megfelelõ összeget kell törlesztésre fordítani. A Diákhitel futamideje a törlesztés mértéke szerint változó.
Felvétele egyszerű, bármelyik postán hozzá lehet jutni (300 Ft) ahhoz a formanyomtatványhoz, amivel igényelni kell. Célszerű Diákhitelt felvenni az olyan diákoknak, akik előreláthatólag diplomájuk megszerzése után azonnal munkába tudnak állni, vagy más módon képesek finanszírozni a – nem magas összegű – törlesztőrészleteket.


Lakossági Folyószámlahitel

Az MKB Lakossági Folyószámlahitel segítségével a hitelkeret bármilyen forintszámlához kapcsolható. Folyamatosan rendelkezésre áll, így bármikor automatikusan, külön intézkedés nélkül igénybe lehet venni a hitelkeretet készpénzfelvétel vagy vásárlás céljából.
Megoldást jelenthet az állandó átutalások - közüzemi számlák - mindenkori biztos teljesíthetőségére, illetve elkerülhető a közüzemi díjak esetleges nem teljesítését követő fáradságos ügyintézés. Bármilyen átmeneti pénzügyi nehézség esetén segítséget nyújt. A hitelkeret minimális összege 100 000 Ft, maximum pedig 2000 000 Ft lehet. A folyószámlahitel visszafizetése automatikusan történik. A számlára érkező jóváírások azonnal a fennálló hiteltartozás törlesztésére fordítódnak függetlenül attól, hogy e jóváírás átutalással vagy készpénzbefizet
éssel valósult meg.
Jó választás azok számára, akik állandó költési szabadságra vágynak.Széchenyi Kártya

A Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció. A cél az, hogy a pályájuk kezdetén lévő, de legalább már egy éve működő vagy akár már régóta tevékenykedő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak.
A hitelkeret megnyitásakor a vállalkozók egy MasterCard Standard típusú bankkártyát kapnak, mellyel bárhol, bármikor igénybe vehetik a részükre megnyitott hitelkeretet fizetés, vásárlás, vagy készpénz felvétel céljára, anélkül, hogy ezen fizetési tranzakciók miatt külön el kellene menniük a számlájukat vezető bankfiókba. A Program gyors forráshoz jutást biztosít és nem szükséges saját erő felmutatása, valamint a hitelkeret szabadon felhasználható. A vállalkozók szabadon választhatják meg, hogy a programban résztvevő hitelintézetek - MKB, OTP, Postabank, Takarékbank, Volksbank - közül melyikhez kívánnak fordulni.
A Széchenyi Kártya hitelkerete 500.000.- Ft illetve 1.000.000.- Ft vagy annak egész számú többszöröse, de maximum 25.000.000.- Ft lehet. A hitelkeretből a kártyabirtokos rész- vagy teljes összeget vehet igénybe, a visszatörlesztett összegeket pedig a futamidőn belül ismét felhasználhatja. A hitel futamideje maximum 1 év, de meghosszabbítható. Az éves kamat mértéke az állami támogatás időtartama alatt: 3 havi BUBOR + 2%. Az éves kamat mértéke állami támogatás nélkül: 3 havi BUBOR + 4%.Privát Kölcsön

A Cora Privát Kölcsön valószínűleg a létező legrövidebb hitelbírálati idővel rendelkező kölcsönök egyike – összesen maximum fél órát vesz igénybe, amennyiben az igényelt összeg nem több mint 500.000 Ft.
A Cora új pénzügyi szolgáltatása hitelbírálati díj és egyszeri kezelési költség nélkül elérhető. A hitel szabadfelhasználású, és akár 6.000.000 Ft-ot is elérheti. Ezen kívül rugalmas is, a futamidő és a havi törlesztőrészletek összege is tetszés szerint alakítható. THM-e szintén kedvező, már 18,66%-tól. Az igényléshez szükséges dokumentumokkal és a munkáltatói igazolással a Cora pénzügyi megoldások standot kell felkeresni.Osztrák Hitel BAR-listásoknak is


Az osztrák hitel egy gyors és kiszámítható, osztrák bank által kibocsátott jelzáloghitel, melyet BAR-listások (új nevén Központi Hitelinformációs Rendszer - KHR) is igénybe vehetnek, a külföldi pénzintézetek ezzel nem foglalkoznak. Viszont szigorúan vizsgálják a jelentkező fizetőképességét, anyagi körülményeit és a biztosítékként feltüntetett ingatlanokat is. Az ország bármley területén lévő ingatlant elfogadnak, bár a népszerűbb területeket preferálják, viszont feltétel hogy jóállapotú és forgalomképes legyen. A felvehető hitel euró alapú, összegét a felajánlott ingatlan értéke, elhelyezkedése
határozza meg. A minimális hitelösszeg 5 millió Ft, a hitel futamideje 10 vagy 15 év.Quality Financial Rt. hitelei BAR listásoknak is

A Quality Financial (Magyarország) Pénzügyi Szolgáltató ZRt-t, az USA-ban működő, Quality Financial Inc. hazai leányvállalata. Területük a jelzálogalapú, euróban történő hitelnyújtás. Szakszerűség, magas színvonalú számítástechnikai rendszer, laza feltételek jellemzi a céget (nem kérnek sem munkáltatói igazolást, sem jövedelemigazolást, sem APEH igazolást, stb.).
Euro devizahiteleiket külföldi és belföldi magánszemélyek igényelhetik, akik megfelelő ingatlant tudnak fedezetként felajánlani. Az igényelt összeg 5.000- és 200.000- Euro között mozoghat a fedezetként felajánlott ingatlan értékének arányában. Többféle futamidő közül lehet választani, akár már 3 hónapra, vagy 20 évre is. Hitel felvehető új és használt ingatlan megvásárlására, hitelkiváltásra, hitelkiváltás/szabadfelhasználás kombinációjára, vagy szabad felhasználásra, meglévő ingatlan fedezete mellett.
Azoknak érdemes a Quality Financial Rt. hiteleit igénybevenni, akik máshol elutasításban részesültek, esetleg BAR-listások.


SOS Hitel

A hitelezési piac többi résztvevőjéhez hasonlóan az SOS Hitel is rugalmas, szinte bármilyen célra felvehető, gyors hitellehetőséget kínál.
Igényelhető kedvezőbb kamatozású deviza, vagy forint alapon, összege 15.000,- Ft és 5.000.000,- Ft között lehet. A futamidő 2-től 6 év. Feltételek között szerepel a rendszeres, legalább nettó 65.000 Ft havi jövedelem, de a felvehető összeg nagysága függ a jövedelem mértékétől (adóstárs bevonására van lehetőség). Ezen kívül legalább 1,5 éves munkaviszony, vagy 2 éves vállalkozói múlt, legalább 3 hónapos aktív bankszámla bármely magyarországi banknál, minimum 21, a lejáratkor pedig maximum 65 éves életkor.Agora Travel Kft. - OTP Utazási Hitel

Az Agora Travel és az OTP Bank együttmuködésének köszönhetoen aki az Agora Travel szervezésében szeretne utazni, ezúttal jóformán ingyen is megteheti, mert irodájukban helyben lehetosége van OTP szolgáltatási hitel igénylésére. Az utazással és a hitellel kapcsolatos minden ügyintézés együtt történik, rövid idot vesz igénybe. Az OTP gyorskölcsön igen kedvezo feltételek mellett, akár önero és kezes nélkül is elérheto. A hitelösszeg 20 000-tol 1 000 000 Ft-ig, a futamido 6-48 hónapig terjedhet. A kölcsönt minden 18. életévét betöltött, legalább 3 hónapos munkaviszonnyal rendelkezo, az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek megfelelo személy igénybe veheti.


Citibank Személyi Kölcsön


A Citibank szabadon felhasználható személyi kölcsöne interneten keresztül történo igénylés esetén 700 000 Ft, melynek törlesztorészlete megegyezik a nem interneten keresztül igényelt, 600 000 Ft-os kölcsön törlesztorészletével. Futamideje 60 hónap.
A Citibank Személyi Kölcsön igényléséhez nem kell sem kezes, sem ingatlanfedezet, éppen ezért gyorsan és egyszeruen hozzá lehet jutni. Forintalapú, mégis a devizahitelekkel versenyez. Az interneten keresztül kezdeményezett igényléssel a 700 000 Ft összegu kölcsön a legkedvezobb személyi kölcsön ajánlat a Citibanktól, kamata vetekszik a devizaalapú hitelekkel, ugyanakkor nem jelent árfolyamkockázatot. A törlesztorészlet nagysága a futamido során nem változik.

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb