Scam lista, Csaló lista


 

Manapság sok PTC oldal csaló, angolul SCAM. Vagy direkt ilyen céllal indultak, vagy a későbbiekben anyagi okok miatt azzá váltak (elfogyott a pénzük). Ezért fontos, hogy mielőtt újabb oldalakra regisztrálsz, nézd meg a csaló listát, valamint ezek után érdemes megnézni az adott PTC oldalon a ToS nevezetű részt, ahol a legfontosabb információkat közlik az adott PTC-ről.

Ha egy PTC oldalon a standard klikk értéke 1 centnél több, az már gyanús, mivel a PTC oldalak pénze a feladott hirdetések árából folyik be, így 1 cent/standard klikk felett elég kétséges az oldal hitelessége. Ezek után érdemes megnézni az adott PTC oldalon, hogy van-e fórum. Manapság szinte minden ilyen témájú oldalnak van fórum része, ez amúgy a PTC oldalnak is érdeke. A fórumon tanácsos megnézni, hogy vannak-e friss kifizetési bizonylatok. Jó hír kezdő kattolóknak, hogy ma sok PTC oldal fórumán van magyar rész is, ahol könnyen véleményt lehet cserélni más magyar tagokkal.

Melyik PTC oldalaktól érdemes óvakondni ?

Minden PTC regisztráció előtt érdemes megbizonyosodni róla, hogy a kattintásokért és referáltak kattintásaiért beígért pénz nem több-e, mint amennyit maga a hirdető fizet.
Ezt viszonylag egyszerő kiszámitani.
Ha a hirdető 500 kattintásért 5 dollárt fizet, és a PTC oldal 1 centet fizet neked 1 kattintásért és 0,5 centet a referáltad kattintásért, akkor az már nem reális.
Ha utánaszámolsz, akkor kiderül, hogy így a PTC oldal csak veszteséget termel. Miért is?
A PTC oldal egy kattintásért kap 1 centet, viszont kifizet 1 centet neked és 0,5 centet a referáltadnak, tehát egy kattintás 1,5 centbe kerül, vagyis kattintásonként 0,5 cent a vesztesége. Ez azt jelenti, hogy a PTC oldal üzemeltetője pl. 100.000 kattintás után már 500$ veszteséggel zárna.
Ha iyen oldallal találkozol, akkor azt kerüld el, mert biztos, hogy nem fog neked fizetni, ingyen dolgozol neki.
Ezeket az oldalakat a felhasználók feketelistákon (SCAM – csaló) gyűjtik. Mielőtt regisztrálsz valamelyik oldalon, érdemes utánanézned egy PTC feketelistán.

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb