Mindent a PTC-ről

A fizetős menüpontnál lévő cégek egy része már fizetett, míg a többiek tesztelés alatt állnak, mert még nem értem el a kifizetési kérelem benyújtásához szükséges kifizetési minimumot. Azokat, melyek már fizettek, az Általam már letesztelt fizetős oldalak menüpontban külön is kigyűjtöttem azért, hogy elsősorban ezeken a weboldalakon való regisztrációt és aktív részvételt javasoljam minden idelátogató érdeklődőnek.
 

A Csaló oldalak menüpontban (mivel sajnos, hogy vannak ilyenek is szép számmal) azoknak a weboldalaknak a listája található, melyek negatív tulajdonságait nekem kellett megtapasztaljam. Rengeteg időm és egy kevés pénzem ment rá, ezért mindenkinek azt ajánlom, hogy kerülje el az ott felsorolt weboldalak mindegyikét. Összességében azonban, akik saját tulajdonú számítógéppel és internet kapcsolattal rendelkeznek, számukra nagyon jó jövedelemszerzési lehetőség az itt felsorolt oldalakon való regisztráció utáni tevékenység.

Fontos figyelmeztetés! Azonban, kérem, vegye figyelembe azt, hogy ez nem egy "gyere és gazdagodj meg gyorsan" típusú oldal. Valamint, a weboldalamon található cégek ajánlatainak a valóság tartalmáért értelemszerűen nem vállalhatom helyettük a felelősséget, mivel az érintettekkel sem alkalmazotti, sem tulajdonosi, sem képviseleti jogviszonyban nem állok. Ebből adódóan, az előbb említett tartalmak bemutatása részemről NEM ajánlat tétel. Ezen tartalmak további felhasználásából esetlegesen eredendő károkért csak is a mindenkori felhasználó a felelős! Weboldalamat csak azért hoztam létre, hogy e témakör iránt érdeklődő látogatóimmal megoszthassam eddigi tapasztalataimat, ezzel segítve őket az egyenesebb és gyorsabb előre jutásban.

 

Miről van szó? A hirdető, aki valamely termékét vagy szolgáltatását szeretné hirdetni az interneten, megbízást ad olyan weboldalaknak, melyek a hirdetések interneten történő célzatos terjesztésével foglalkoznak, a hirdetőktől a potenciális ügyfelekig. Az ügyfelek, vagyis a felhasználók a reklámanyagokra való klikkeléssel jövedelemhez jutnak.

 

Mi a munka? Az internetes hirdetések terjesztésével foglalkozó cégek honlapjain történő regisztráció utáni reklámok futtatása számítógépünkön, egy az aktuális oldal által meghatározott ideig, ami általában 3-tól 60 másodpercig tart 1 reklám esetében. A művelet lehetőség szerinti napi ismétlése. Ennek a lehetőségnek a közzé tétele, tovább adása.

 

Az otthonról végezhető munka egyenlete a következő:

 

Ingyenes regisztrációk különböző weboldalakon. + Weboldalak fizetős reklámjaira való klikkelések. + "Referáltak" gyűjtése. = Jövedelemszerzés.

 

A jövedelem mennyiségét a következőképpen definiálom:

 

Munkaidő mennyisége + Regisztrációk száma + Klikkelgetések száma + Referáltak (az Ön alá regisztrálók) száma + Szorgalom + Határozottság + Kreativitás = 4, 5, 6 számjegyekből álló bruttó jövedelem!

 

Minél több cég honlapján regisztrál és klikkelget, és minél több az Önhöz tartozó aktív taglétszám, annál magasabb az Ön jövedelme! Ez a jelenség a több lábon állás!

 

Három összehasonlító példa a jövedelem számítására:

 

Ha Ön olyan oldalra regisztrált, ahol naponta 4 vagy 10 reklám linkre tud klikkelni, 0.01 $/klikk a jóváírás, az Ön alá regisztrált felhasználók teljesítményeik után járó, ugyancsak 0.01 $/klikk fizetnek.

 

1-ső példában Önnek még nincsenek referáltjai:

 

Ön: 4 klikk = 0.04 $/nap x 30 nap = 1.20 $/hó. 10 klikk esetében: 3.00 $/hó.

 

2-dik példában az Ön referáltjai is szerepelnek "ref" megjelöléssel:

 

Ön: 4 klikk = 0.04 $ + 20 ref: 80 klikk = 0.80 $/nap x 30 nap = 25.20 $/hó. 10 klikk esetében: 63.00 $/hó.

 

3-dik példában már az Ön referáltjainak száma eléri a 250-et:

 

Ön: 4 klikk = 0.04 $ + 250 ref: 1000 klikk = 10.04 $/nap x 30 nap = 301.20 $/hó. 10 klikk esetében: 751.20 $/hó.

 

Ez a 301.20 Dolláros havi jövedelem napi 10-15 perces munkával, a 751.20 Dolláros havi jövedelem napi 20-25 perces munkával létrehozható! Természetesen nem biztos, hogy mindjárt az első hónaptól. Időt kell adni arra, míg a hálózat a megfelelő létszámra duzzad. A fenti példákból is láthatja, hogy a kellő számú "referáltak" klikkelései biztosítják az Ön állandóan emelkedő jövedelmét. Ha Ön nem éri be ennyivel, akkor érdemes minél több weboldalra regisztrálnia, ami természetesen annak arányában több időráfordítást igényel. Ezt nevezik több lábon állásnak.

 

A több lábon állás. Előnyei: Minél több helyre regisztrálunk, annál kevésbé érint minket egy vagy két weboldal eltűnése, melyeken korábban már regisztráltunk. Jelentősebb, stabilabb jövedelemforrást eredményez.

 

A munkaidő: Oldalanként eltérő. Egy PTC típusú weboldal, amely napi 10 alatti fizetős linket ad, 10-20 perc időráfordítást igényel naponta.

 

Jövedelmünk hozzáférhetősége, a kifizetés menete: Internetes bankon keresztül kaphatjuk meg pénzünket az itthoni folyószámlánkra, átutalások révén. A weboldalak által használatos két legnépszerűbb internetes bank az "AlertPay" és a "Paypal". Ha Ön ebben a két bankban nyit számlát magának, akkor nem lesznek nehézségei ezzel kapcsolatban. A számlanyitás ingyenes és nincs számlavezetési költség. További információkat talál az "eBankos számlanyitás", az "AlertPay számlakezelés", és a "PayPal számlakezelés" menüpontok alatt.

 

A weboldalakon történő regisztrációk alkalmával, általában nem szükséges az internetes számla megléte. Néhány oldal ellenőrzi a számla meglétét, más oldalak csak a kifizetési e-mail cím megadását kéri ellenőrzés nélkül. Ebben az esetben bármit beírhat a megadott helyre. A többi oldalak nem kérik a kifizetési e-mail címet. A két utolsó esetben később is ráér a kifizetési e-mail cím megadása, amikor már valóban szükség lesz rá.

 

Hátrányok: Minden napos munkakapcsolat, ami nem feltétel csak ajánlott. Oldalanként, kizárólag csak egy IP címmel (a számítógép azonosítója), gépenként csak egy felhasználó regisztrálhat a legtöbb esetben!

 

Előnyök: Ingyenes regisztrációk. A munkaidő szabad megválasztása. Nincs főnök. Tervezhető jövedelem. Nemzetközi regisztrálók.

 

Klikkeljen pénzért és szerezzen jövedelmet otthonról, kényelmesen az interneten keresztül.

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb