Újra nyit a Zöld Pardon!

A Zöld Pardon nevű szórakozóhely begyűjtött minden szükséges hatósági engedélyt ahhoz hogy ne legyen korlátozott a vendégek száma, így 2012. június 27-étől újra megnyitja kapuit, és akár 6000 fő is felszabadultan szórakozhat a fiatalok egyik legkedveltebb party helyszínén.

Mint azt már a ZP minden idei vendége tapasztalhatta, a helyszín szép és új, szellemisége azonban egyáltalán nem változott. Mint ahogy azt eddig is megszokhattuk pár száz forintos áron kínál hetente hat élőzenei koncertet, ezenkívül a város legjobb lemezlovasai lépnek fel, továbbá a választékban szerepel még fedett tánctér, a fiatalok biztonságát szolgáló ZöldKártya program, és nem mellékesen még ott van a mesteri konyha is, ahol folyamatos akciók várják a vendégeket.
 
A szervezők ezúton is kérik a látogatókat hogy érkezésük és távozásuk során kerüljék el az Infopark és az ELTE területét, ügyeljenek a Zöld Pardon körül húzódó nemzetközi kerékpárútvonalra, vegyék figyelembe az irányítótáblákat és a felfestéseket. Ezen kívül SEMMIKÉPPEN NE ZAVARJÁK MEG AZ UTÓKÖLTÉSBEN az esetlegesen a környéken fészkelő csilpcsalp füzike, mezei poszáta, búbos banka és feketerigó madarakat.
 
A Zöld Pardon környezetének tisztasága és nyugalma közös érdek! A helyszín zavartalan működése érdekében létfontosságú hogy a ZP-be érkező és onnan távozó vendégek tartsák be a fenti szabályokat!

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb