Sztárok szomszédságában lakni?

 A rossz szomszédság átka a hollywoodi sztárokat is utoléri. Sokszor tesznek is érte, hogy a környék rémeként tartsák számon őket.

Charlie Sheen tivornyáit nem méltányolják a szomszédok. A balhés sztár sokszor az utcán dohányzik és hangoskodik a vendégeivel, miközben félmeztelen lányok mászkálnak ki-be a házba.

Amióta James Franco házat vett a Los Angeles-i Silver Lake-en, vége a környék nyugalmának. Többször feljelentették már, mert a sztár otthonában vezeti produkciós cégét, ezért sokszorosára nőtt az autóforgalom, és a hozzá érkezők minden parkolóhelyet elfoglalnak az utcában.
Chris Brown szomszédai azon akadtak ki, hogy a zenész nemrég graffitivel díszítette ki a háza falát. Állításuk szerint a gyerekeik halálra rémülnek a festett szörnyek láttán. A hatóság áprilisban négyszáz dolláros bírsággal sújtotta Brownt, és arra kötelezte, hogy tüntesse el a mázolmányt.

Gwyneth Paltrow kilencszáz dolláros bírságot kapott, mert kilenc méter magas vaskaput építtetett a kúriája elé. Ez jóval magasabb még a környéken lakó Harrison Ford és Oliver Stone birtokának bejáratánál is.

Katherine Heigl színésznőt viszont az egyik szomszédja rendszeresen háborgatja. Akkor sem hagyta békén, amikor egy hosszabb távollét után azzal akarta megörvendeztetni a férjét, hogy koktélozni hívta a villájuk medencéjébe. A turbékolás az átkiabáló szomszéd miatt botrányos veszekedésbe fulladt. A sztár végül rendőrt hívatott és árulja villáját.

Forrás: stop.hu

2013. július 01. hétfő, 06:00

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb