Hujberék életét egy zaklató dúlta fel

Hujber Feri felesége, Cynthia nemrég rendőrséghez fordult, mert egy magát újságírónak tituláló férfi folyamatosan zaklatja a családot. Cynthia végső elkeseredésében a hatóságokon keresztül próbál megszabadulni a félelmetes zaklatótól, aki már a nagyszüleit is célba vette.


„Megszerezte mindkettőnk telefonszámát, flegmán kérdezgetett hol engem, hol Ferit, igen gyakran az intimitás határait súrolva" - kezdi a történetet a megrettent asszony, aki reménykedett, hogy hamar vége szakad a zaklatásnak. „Pár hete nyilvánvalóvá vált, hogy a zaklatónk nem adja fel és tovább nyomoz utánunk. Szegény nagyszüleim alig kaptak levegőt, amikor rájuk rontott" - mesélte elkeseredetten Cynthia, aki végül a rendőrséghez fordult, mert már a kisfiát is félti.

„Kegyetlenül megvisel ez a cirkusz, engem még soha nem zaklatott senki. Be is rohantam a minap Noel óvodájába, és mindent elmeséltem az óvónőnek" - magyarázta az aggódó anyuka, aki így biztos benne, hogy rajtuk kívül más nem viheti el magával az óvodából gyermeküket.

Forrás:life.hu

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb