Hamarosan hazánkba látogat Arnold Schwarzenegger

Hamarosan hazánkba látogat Arnold Schwarzenegger

 

A Budapestre készül Arnold Schwarzenegger, aki sikeres életéről fog előadást tartani a fővárosban a Siker nap című rendezvényen. Arnold karrierje valóban példaértékű.

Egy osztrák, Graz melletti kis faluban született, később amerikai testépítőként tett szert világhírre eztkövetően filmsztár, majd a republikánus párt politikusaként, az USA Kalifornia államának egykori kormányzója lett. Február 22-én személyesen lehet vele találkozni a Papp László Sportaréna -ban.

 

„Három napot fog hazánkban tartózkodni, ketten érkeznek, február 21-23-ig foglaltunk neki szállást. A nagyközönség rendelkezésére csak 22-én, 17-21 óráig áll majd, a Sportaréna színpadán. Ezalatt lehet vele személyesen találkozni, beszélgetni, fotózkodni. Semmiféle különösebb igénye nem volt azonfelül, hogy két darab terepjáróval szeretne közlekedni, ezzel kell majd hozni-vinni. A gépkocsi márkáját viszont nem határozta meg. Hogy mit szeretne még csinálni, amikor nem lesz hivatalos elfoglaltsága, még nem tudjuk, erről egyelőre nem egyeztettünk. Ezenkívül két testőrt kellett biztosítani számára. Lehetséges, hogy hazalátogat Grazba, ugyanis egykori gyúrós társaitól úgy tudjuk, hogy szinte mindig találkoznak, ha Európában jár. A projektmenedzser meglepetéssel készül, szeretné ide csalni a grazi konditeremből a barátait"  - tudtuk meg a projektmenedzsertől, Kiss-Török Gergelytől.


 

2014. december 19

 

Megosztás
 
.
 
 

Paleo Baross Cukrászda
Hirdetés
Árfolyamok


 

 

         
         
         

Főoldal - Apróhirdetés - Keresés az aprókban - Regisztráció és apróhirdetési szabályzat - Gyik - Impresszum - Linkcsere - Kapcsolat - Oldaltérkép

© Copyright 2009 - 2018 webilium. Powered by Fotonweb