Burj Al Salam

Burj Al Salam

A Burj Al Salam Dubaiban a Trade Center First-en, a Sheikh Zayed út szomszédságában található. A vegyes felhasználású épület tornyai három egymáshoz kapcsolódó épületközpontot foglal magában:lakásokat, üzleteket, szállodát, és irodaegységeket tartalmaz. Az ingatlantól számos attrakció mellett egyszerűen közelíthető meg a Világkereskedelmi Központ és a forgalmas Sheikh Zayed út. A Burj Al Salamtól az Al Jafiliya metróállomás 6 perc alatt, és Dubai Nemzetközi Repülőtere 20 perc alatt érhető el autóval.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű Abdulsalam Al Rafi Group.

Az épületbe érkezők egy fényűző előcsarnokba lépnek be. A három tornyot az alapnál egy hatalmas dobogó köt össze. A négy alagsorra, és földszintre 54 felső szint került. A hátsó részen egy 14 emeletes parkoló található az egészség klub tetején, amelyet az apartmanok lakói használhatnak.

Burj Al Salam

A 180 luxus apartmanok 1-2-3 hálószobával rendelkeznek.

Az apartmanok létesítményei a 24 órás biztonsági szolgálaton kívül medence, edzőterem nyújtotta kényelmet is megtalálhatják.

Az ingatlan tökéletes elhelyezkedése miatt, a város fő autópályái gyorsan elérhetőek. A város nevezetességei és a főbb pontjai egyaránt jól megközelíthetőek. Kényelmi szempontokat nézve számos bevásárló központ, helyi és nemzetközi oktatási intézmény érhető el a közelben.

A Burj Al Salam tornyaitól Dubai Nemzetközi Repülőtere 15 kilométer távolságra található.