Egyre több helyen lehet online projektmenedzsment képzést tanulni

online kepzes

Egyre több oktatási és képző intézet ad lehetőséget arra, hogy az egyik legkeresettebb szakmát, a projektmenedzser minősítési képzést

, online képzés formájában is el lehessen sajátítani.

A projektmenedzserek szigorú, vizsgaalapokon nyugvó minősítési rendszerben szerezhetik meg a PMI (Project Management Institute) által elfogadott, nemzetközileg elismert PMP (Project Management Professional) és a CAPM (Certified Associate in Project Management) a minősítéseket.

A PMP minősítés azok számára javasolt, akik főállású projektvezetőként dolgoznak és karrieristák. A CAPM kevésbé tapasztalt projektvezetők, projektkoordinátorok számára ajánlott, amely jó ugrás a magasabb szinthez jutáshoz.

A PMP és CAMP tanúsítványok megszerzése, nemzetközileg elismert oklevéllel lehetővé teszi, a határokon átívelő munkavégzés lehetőségét. A minősítés önmagában magasabb szinten és magasabb fizetéssel pozicionálja a menedzsert.

A PMP és CAMP tanúsítványok megszerzéséhez PMP esetén 4500 óra projektvezetési tapasztalat és 35 óra strukturált projektmenedzsment oktatás megléte szükséges. Míg a CAMP megszerzéséhez 23 óra projektmenedzsment oktatás és 1500 óra gyakorlat szükséges.

online kepzes

A PMP és CAMP e-learning képzések ára 270.000 – 300 000 Ft körül van.  

A képző intézmények közül ma már egyre többen kínálják a PMP és CAMP vizsgafelkészítő programokat online képzés, e-learning formájában.

A vizsgafelkészítő oktató csomagok online képzés formájában elérhetők a Magyarországon működő Masterfield Oktatóközpontban vagy az  Arany-alap Kft. által tartott képzések, más nemzetközileg elismert intézetek, intézmények képzéseit a PMI Online képzések oldalán érdemes keresni (PMI Online Courses).