ESSE At Singha Complex

esse at singha complex

Az ESSE At Singha Complex Thaiföldön, Bangkok városában, a Makkasan kerületben található.

A 39 emelet magas épület egy vegyes felhasználású beruházásként ötvözi a magas igényű iroda, életmód és bevásárló központ és luxus társasház modern együttesét. A SINGHA Complex projekt a forgalmas Asoke Petcburi kereszteződésében található, az épülettől nemcsak az MRT állomása, de az ARL vízitaxi megállója is egyszerűen megközelíthető. Az ingatlantól autóval a város fő útvonalai és autópályái könnyen érhetőek el. A projekt várhatóan 2020 februárjában készül el.

A projekt fejlesztője a bangkoki székhelyű Singha Estate PCL.

The ESSE At Singha Complex 319 lakóegységből áll. Az ingatlan luxus apartmanjai 1-2 hálószobásak. Az 1 hálószobás lakások 37-47 négyzetméteresek, míg a 2 hálószobával rendelkezők 77 négyzetméter alapterületűek. A lakások mindegyike teljesen felszerelt, modern kialakítású bútorzattal rendelkeznek. A létesítmények közé különleges, rekreációt biztosító szolgáltatások tartoznak. Zöld amfiteátrum, kert, edzőterem sziklamászó fallal, boksz-ringgel, medence napozóterasszal felnőtteknek és gyermekek részére, szauna került kialakításra. Az épületben recepciós társalgó, étterem is található. Parkoló, lift, 24 órás biztonsági szolgálat, kamerarendszer szintén elérhető.

Az épület közelében számos üzlet akár gyalog is pár perc távolságra van, a legközelebbiek a Lawson108, és a 7-Eleven. Egészségügyi központok és iskolák is találhatóak a közelben, mindössze 500 méter távolságra.

The ESSE At Singha Complex épületétől a Suvarnabhumi repülőtér 27 kilométer távolságra található.