Romkocsmák zenével, tánccal Budapest szívében

Budapesten az is nagyszerű, hogy a szórakozásban is mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Ha éppen igazi táncos mulatságra vágysz kellemes romkocsma hangulatban, akkor a bulinegyedben a helyed, hiszen itt mindig pezseg az élet.

A Free Pub Crawl Budapest weboldal segítségével olyan helyeket gyűjtöttünk össze, melyek zenei kínálatuk miatt népszerű a fiatalok körében. Ha igazi táncos mulatságra vágysz, Mostani romkocsma ajánlatunkat

Filter

A régen kultikus helynek számító Almássy téri szabadidőközpont szerepét a Filter úgy viszi tovább, közben megőrizte a korábbi elődje szellemiségét. A Filter összképében, kiszuperált bútorokkal megtöltött pincehelyiségével a népszerű romkocsma vonalat erősíti, nem utolsó a fejek felett elhelyezett háló és az elszívó csövek elegye sem. Színes berendezései, a graffiti díszítések is erősítik a hely egyedi hangulatát. Zenei felhozatalában elődje múltját viszi tovább, sok amatőr rock banda színesíti hely a kínálatát. Újabban new wave partik, modern indie, brit pop és dub válogatású partik is változatos zenei eseményt kínálnak. A zenés-táncos lazulás mellett beszélgetős kikapcsolódásra sem utolsó a Filter.

filter

Corvin Tető

Tetőteraszos helyek szempontjából Budapesten nem túl bő a választék, de a Blaha Lujza téren megnyitott Corvin Tetővel új fejezetet nyílt a romkocsmák életében. Már messziről kitűnik óriási LED-es feliratával. A régi ikonikus Üzlet sokakban idézi fel a régi bevásárló hangulatot. Lent, ma modern üzletekben hömpölyög a tömeg, este viszont a szórakozni vágyóké a terep, ezt gigantikus méret, 600 négyzetméteren lehet underground bulikon hajnalig csapatni. A saját rezidens DJ-k mellett rendszeresen lépnek fel népszerű külföldi előadók. Hat emelet magasságában nem semmi bulizni, de ha egy jó filmet néznél meg, akkor jó helyen vagy. De a hatalmas kivetítőn nézve kedvenc csapataidat jó társaságban szurkolhatsz. Van bisztró, és több pultnál kiszolgálják a szomjazókat.

Corvinteto