Urban Village 2

Urban Village 2

Az Urban Village Phase 2 Kambodzsában, Phnom Penh városa, Ou Ruessei Ti Pir kerületében található. Az ingatlan a város egyik leggyorsabban fejlődő területén van, ahonnan a közeli Hun Sen Boulevard könnyen érhető el. A városközpont autóval 10 perc alatt megközelíthető.

A projekt fejlesztője az Urban Living Solution, amely olyan népszerű projektről ismert, mint az Urban Village, amely a közelmúltban 3 rangos díjat is elnyert. A Legjobb lakásfejlesztés, a Legjobb lakás tájépítészeti tervezés, és a Legjobb lakás belsőépítészet kategóriákban.

Az Urban Village Phase 2 4db 51 emeletes épületet tartalmaz, és 840luxus lakóegységeket kínál megfizethető áron.  Az apartmanok 1-2-3 hálószobás, és loft lakásokból állnak. Az apartmanok területe 48 négyzetmétertől 107 négyzetméterig terjed. Az épület első négy emeletén kiskereskedelmi létesítmények, parkolók találhatóak, az apartmanok pedig az 5. és az 51. emelet között kerülnek kialakításra.

A projekt amellett, hogy nagy közösségi zöld teret tartalmaz, alternatív életmódod kíván biztosítani a város növekvő lakossága részére. A projekt első részében a zöld és nyílt terek tartalommal való feltöltése valósult meg, parkok, úszómedencék, játszóterek, gyalogos és pihenő területek kialakítása révén. A tervezők egy jól megtervezett komplexumot kívántak létrehozni fiatal családok számára, amely sétára, biciklizésre, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas.

A közösségi életmód szempontjai mellett, a kambodzsai tradicionális élet megvalósítását tűzte ki céljául.

A biztonsági létesítmények közé 24 órás megfigyelés, és kamerarendszer tartozik.

Az Urban Village Phase 2 közelében iskolák, kórházak és nagy bevásárló központok találhatóak, a Japnese Mall Aeon3 10perc alatt érhető el.